Klacht: Corona maatregel

op 21 maart 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij doen altijd boodsch bij de jumbo, wat opvalt is ; dat nu met de corona er nog steeds zoveel mensen binnen gelaten worden dit is heel erg moeilijk te winkelen enn rekening houden wie komt er op mij af en rekening houden met de vakken vullers ook bij hun merk ik de angst wat heel lochische is daar komt nog bij dat het sommige mensen niets lijkt te interesseren. DAAROM ben ik voor een deur beleid . En wel NIET meer dan 50 personen afhankelijk van de grootte van jumbo

Gewenste Oplossing:

Deurbeleid

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]