Klacht: code niet ligitiem

op 08 juli 2017 over Licentie4u in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals voorgaande klachten heb ik dus ook een code gekocht via dit bedrijf. Ongeveer in november 2016 heb ik die aangeschaft en nu sinds 8 juli 2017 is de code niet legitiem meer. Ik kan niet meer in contact komen met het bedrijf en via Microsoft word je ook niet wijzer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben weer tevreden als ik een werkend besturingssysteem heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Licentie4u

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Licentie4u nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DuhRoel