Klacht: China Post registered air mail niet afgeleverd

op 25 juli 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een China post Registered air mail apkketje niet ontvangen.Volgens afzender ligt probleem bij Post nl omdat ze pakketje wel kunnen tracen in China totdat het vanuit Shanghai Pudong per air vertrokken is.China Post registered air mail nummer RJ73256509CN

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar het gebleven is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 25 juli 2016 om 13:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw Linssen,

Uit uw bericht begrijp ik dat u uw pakket uit China nog niet heeft ontvangen. Ik kan me goed voorstellen dat dit erg vervelend voor u moet zijn! Ik heb de code voor u nagekeken maar er is helaas geen informatie op de code te vinden. Dit geeft aan dat het pakket nog niet in Nederland is aangekomen. Ik kan u dus helaas niet verder helpen. Ik raad u aan om contact op te nemen met de afzender. Als opdrachtgever kan de afzender conform de overeengekomen voorwaarden bij de buitenlandse postorganisatie een onderzoek naar uw pakket aanvragen.

Ik ga er van uit u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

Met vriendelijke groet,

PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door glinssen