Klacht: Chauffeur vertoont gevaarlijk rijgedrag

op 05 september 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aan het begin van de avond, rond 16:50 reed ik op de A2 ter hoogte van kerensheide. Ik reed op de linkerbaan achter enkele andere auto’s om een vrachtwagen in te halen. Op dat moment komt er op hoge snelheid een UPS bus met kenteken VJ-756-x mij rechts voorbij, vervolgens haalt deze UPS bus de vrachtwagen schuin rechts voor mij rechts in over de vluchtstrook. Daarna schiet de bus naar rechts over een verdrijvingsvak naar de vluchtstrook van de baan die zich daar bij de A2 voegt om daar nog enkele auto’s rechts in te halen. Hierna neem de UPS bus de afrit bij Elsloo.

Ik heb zelden zulke capriolen meegemaakt in het verkeer.

Gewenste Oplossing:

Spreek deze chauffeur op zijn weggedrag aan, dit soort weggedrag is gewoon levensgevaarlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aapenootjes