Klacht: Chauffeur is niet geweest.

op 26 mei 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zending zou vanavond tussen 18:00-21:00 bezorgd worden. Hele avond thuis geweest maar er is niemand geweest. Wederom de melding dat ik niet thuis was en GEEN briefje in de brievenbus. Dit is nu de vierde keer dat dit me overkomt op mijn nieuwe adres.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een STRUCTURELE oplossing komt, jullie hoeven deze klacht niet af te handelen zonder een structurele oplossing, ga eens praten met de chauffeur of ontsla hem. De bezorging via DHL is hier een drama. Dit is echt heel vervelend aan het worden, mede omdat het deze keer om medische hulpmiddelen gaat!!!! Ik ben het meer dan zat!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 26 mei 2017 om 14:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht.
Ik zie dat de bezorger u inderdaad niet thuis heeft gemeld echter kan ik niet plaatsen waarom hij deze melding heeft gemaakt. Ik ga dit dus met zijn leidinggevende opnemen om hier navraag over te doen. Tevens zie ik dat er meerdere chauffeurs op uw adres rijden. Ik ga er vanuit dat het voor de rest wel goed gaat.
Met vriendelijke groet,
Lea
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Bethina1981