Klacht: cassiere weigert legobricks te geven

op 14 oktober 2016 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nu al de 3 keer naar plus geweest en boodschappen gedaan voor meer dan €30,- , bij €15,- moet je een zakje van de plus bricks erbij krijgen, maar deze krijg ik haast nooit! ik moet er altijd om vragen en zelfs dan krijg ik of te weinig, of ze wordt boos en gooit ze me een zakje.
ik heb het idee dat ze liever voor zichzelf achterhouden.
Al 2x heb ik een zakje ontvangen waar alleen een papiertje inzat met wat erin hoort te zitten, maar geen lego, ik neem aan dat dit een fabrieksfout is, maar door de rare acties met de medewerkers ga ik wel twijfelen,
en vandaag had ik voor de 3e keer dat het me opvalt dat ik voor meer dan €30,- boodschappen doe, dus 2 zakjes erbij zou moeten krijgen maar ik geen lego krijg.
bij €25,- kreeg je er een lego melkwagen bij, ik heb dit van te voren nog gevraagd aan een medewerker in de winkel, dus heb nog extra gezorgd dat ik boven de €25,- uitkwam. bij de kassa kreeg ik deze niet, ik heb zelfs erna gevraagd, maar ze zei een beetje vaag dat ik het mis had, ik heb afgerekend en ben naar de info bali gelopen en die vertelde me dat ik WEL zon melkwagen had moeten krijgen! en dit wist ik ook want dit had ik van te voren extra gevraagd. en de 3 zakjes lego heeft ze me ook gewoon niet gegeven.
ik was enorm geïrriteerd en ben naar huis gegaan maar eenmaal thuis heb ik direct een klacht naar plus gedaan.
ik vind dit niet normaal. plus begint een actie, en ik haal extra al mijn boodschappen daar, en zelfs een beetje extra om ronde bedragen te krijgen, en vervolgens geven ze je de actie producten niet.

en het is nu al de zoveelste keer dat de kassa medewerker me weigert lego te geven.
Wanneer ik erna vraag moet ik een discussie met ze aangaan om ze te krijgen, en dan góóien ze me, met hun gezicht op onweer, een zakje in mijn mandje ! en vaak ook nog te weinig zakjes

ik kom elke dag bij de plus benders in venlo, nu al 14 jaar lang.
Elke dag, en dan nog wordt je zo behandeld. ik vind het schandalig,
als ik eigenaar van de plus was geweest had ik deze dames direct ontslagen.

Ik vind dit écht schandalig en dit mag niet kunnen, als plus een actie heeft moet ik deze actie ook gewoon krijgen zonder met de cassiere te hoeven discusieren elke keer opnieuw.

als ik even over de afgelopen 2 weken kijk heb nu al zeker 6 zakjes lego gewoon niet gekregen,
Daarnaast heb ik 2 lege zakjes onvangen,
En de melkwagen heb ik niet gekregen.

ik heb plus hierover een klacht gestuurd, maar ik krijg niet eens een reactie.

ik zou het dan ook netjes vinden als plus zijn personeel hierop aanspreekt en dit goed maakt met zijn klanten. want ik weet zeker dat ik niet de enige ben waar dit bij gebeurt.

Gewenste Oplossing:

wanneer plus zijn personeel hierop aanspreekt als er dit soort klachten komen, en als plus me gewoon alsnog de lego geeft

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bart monsieur