Klachten over Capabel Onderwijs Groep

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Capabel Onderwijs Groep zijn gemeld. Lees meer >

91% van alle klachten opgelost. Nog 5 klachten nodig voor een plaats in de categorie Universiteiten & Hogescholen

91%
45 klachten gemeld
2 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
41 klachten opgelost
1.5 /10
21 stemmen
21

Tijdslijn

Mijn klacht gaat uiteraard over Capabel Onderwijs Groep.In 2015 heb ik de opleiding doktersassistent gevolgd in Rotterdam. Uiteraard is het de bedoeling om ook stage te lopen tijdens je opleiding. Helaas werd ik nergens aangenomen als stagiair, omdat er simpelweg... Lees meer

ik ben niet eens naar de intake gesprek geweest en heb ik ook geen toelatingstoets gemaakt, daarbij voldoe ik ook niet aan de toelatingseisen bij Capabel voor het volgen van een niveuw 4 opleiding. en ik heb ook geen overeenkomst... Lees meer

Incapabel

Klacht van op 08 juli 2019 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

21. Waar zijn de examen documenten? In een kluis in Leeuwarden die inmiddels verkocht is? 22. 1 jarige opleiding is een 15 maanden opleiding en zeker met uitloop. Niemand uitgezonderd. 23. Helaas is de docent nu weg. Informatie... Lees meer