Klachten over Capabel Onderwijs Groep

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Capabel Onderwijs Groep zijn gemeld. Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Nog 4 klachten nodig voor een plaats in de categorie Universiteiten & Hogescholen

97%
46 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
45 klachten opgelost
1.5 /10
19 stemmen
19

Tijdslijn

annuleringskosten

Klacht van op 03 februari 2020 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

10 december 2019 had in een klacht geplaatst op klacht.nl en 21 januari 2020 heb ik een bijlage ontvangen over de afhandeling met een conclusie. Mijn klacht is ongegrond verklaard. Hiervoor heb ik vaker telefonisch contact gehad met debiteuren Capabel... Lees meer

Betaling on

Klacht van op 24 januari 2020 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Ik ben 18nov 2019 gestart aan de capable onderwijs groep maar helaas vanwege persoonlijke redens kon ik niet langer deze opleiding volgen en ben 18 feb uitgeschreven, Nou heb ik van capabel een facature ontvangen van 3 maandtermijnen leermiddelen,boekpakket cetera want... Lees meer

Geachte, Ik heb in 20172018 de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen gevolgd in Amsterdam, ik heb de volledige opleiding gedaan inclusief de examens behaald. Er kwam een conflict op mijn stage bedrijf waardoor ik op staande voet ontslagen ben en niks... Lees meer