Klachten over Capabel Onderwijs Groep

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Capabel Onderwijs Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

43 klachten gemeld
2.0 /10
69 stemmen
69

Tijdslijn

Betalingsachterstand

Klacht van op 02 april 2019 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Ik had een intake bij jullie Toen werd ik afgewezen. Maar mij is nooit wat verteld over inschrijf geld Ik vind het heel erg belachelijk dat ik ineens een factuur van 75,00 euro krijg!! Bij iedereen maar twijfelachtig zeggen, dan afwijzen en hup 75... Lees meer

Ik ben op 01-09-2017 gestart met de opleiding Begeleider specifieke doelgroepen. Tijdens mijn eerste periode kreeg ik te maken met een incapabele onderwijzer. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat ik een vertraging heb opgelopen. Tevens heb ik die belachelijke... Lees meer

ik ben al dagen aan het proberen in contact te komen met iemand van capabel maar krijg 0,0 gehoor ik heb nu al een aantal keer gehad dan bel ik op verschillende dagen en ik krijg gewoon niemand te pakken.... Lees meer