Klachten over Capabel Onderwijs Groep

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Capabel Onderwijs Groep zijn gemeld. Lees meer >

95% van alle klachten opgelost. Nog 5 klachten nodig voor een plaats in de categorie Universiteiten & Hogescholen

95%
45 klachten gemeld
0 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
43 klachten opgelost
2.4 /10
18 stemmen
18

Tijdslijn

Goedenmiddag, ik ben vorige week maandag gebeld met de vraag wanneer ik mijn achterstand van mijn lesgeld ga betalen. Mijn antwoord hierop was ik wacht op een betaling werk als zzp’er en mijn facturen waren nog steeds niet uitbetaald. Zij... Lees meer

Ik heb op 24 juli 2018 mijn spoed examen paravetrinair behaald.Deze bebeoordeling is niet ingevoerd in mijn cijferlijst door de toenmalige docent, die ondertussen niet meer voor Capabel werkt.Zoals vele docenten die ik heb gehad deze 2... Lees meer