Klachten over Capabel Onderwijs Groep

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Capabel Onderwijs Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

37 klachten gemeld
2.0 /10
57 stemmen
57

Tijdslijn

Op 20 augustus 2018 heb ik mij aangemeld voor de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener aan het Capabel in Utrecht. Op het moment van inschrijving woon ik nog in Groningen. Ik werd gebeld door Capabel of ik de opleiding niet in september... Lees meer

Schorsing

Klacht van op 24 oktober 2018 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Mei 2017 gestart met de opleiding Verzorgende IG VVT. De eerste 2 blokken verliepen ondanks een nieuwe docent die onbekend was met Capabel prima. Een docent met heel veel ervaring. Blok 3 een docent zonder enige opleiding mbt het les... Lees meer

Mijn dochter startte september 2017 met de opleiding onderwijsassistent bij Capabel Omderwijsgroep in Den Haag. Ze ging elke week trouw naar de lessen en volgde op dinsdag de on line lessen trouw. Ook ging ze met plezier naar haar stageadres.... Lees meer

Asociale werkhouding

Klacht van op 10 oktober 2018 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Catnelita of Karmelita ik weet niet hoe je het schrijft van de locatie Amsterdam is erg asociaal aan de telefoon. Ze is erg onbeleefd in haar manier van praten en handelen. Wanneer er gebeld word gaat ze liever in discussie... Lees meer

Voortgangstoetsen

Klacht van op 24 september 2018 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Ik heb een toets gemaakt daar heb ik een 5.2 voor gehaald. Ik wist dat ik er een paar domme foutjes inhad. Bij de 2e herkansing heb ik diezelfde vragen gehad en nu zeker weten goed gemaakt verder vond ik... Lees meer

Cijfer aangepast

Klacht van op 11 september 2018 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Opleiding: Doktersassistent. Op 18-07-2018 heb ik een voortgangstoets gemaakt van blok 4. 2 dagen later 20-07-2018 stond de uitslag op de digitale leeromgeving. Cijfer 5,5. Ik was opgelucht dat ik de toets had gehaald en heb direct al mijn schoolspullen... Lees meer

25% verschuldigd

Klacht van op 05 september 2018 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Nou mijn situatie zit dus zo. Vorige week had ik een ‘intake’ daar hebben ze mij testen laten maken. Daar heb ik een aantal contraten ondertekend. En was dus aangenomen. Nu moet ik er even bij melden dat de meneer met... Lees meer