Klacht: Buurtbus neemt passagier niet mee.

op 20 juli 2012 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond gistermiddag om 16.15 op de Pasteurlaan te wachten
bij het Amphia ziekenhuis omdat ik graag naar s Gravenmoer wilde. Er rijden 3 buurtbussen voorbij zonder te stoppen!!
Nu ga ik nooit met de buurtbus dus weet ik amper hoe het werkt, 2 reden er voorbij, ik dacht bij nr 3 misschien moet ik mijn hand opsteken, maar ook dat hielp niet helaas..ook kreeg ik verkeerde voorlichting, een chauffeur die er al stond vertelde mij dat ik nr 198 moest hebben ipv 206……………

Gewenste Oplossing:

Uitleg hoe het werkt om passagier te worden van de buurtbus............maar volgens mijn zoon die ook geregeld met de buurtbus gaat, is dit een vrij normale situatie, ook hij staat vaak bij het busstation in Oosterhout en ook daar schijnt de buurtbus vaak voorbij te rijden zonder te stoppen terwijl er mensen staan te wachten, die de hoop hebben om met de buurtbus verder te kunnen...........

Alle klachten die gemeld zijn door gerrievanloon