Klacht: Buurtbus 515 Brummen – Zutphen rijdt halte voorbij

op 18 januari 2011 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18 januari 2011, om 18:36 zal de laatste buurtbus van Brummen naar Zutphen vertrekken. Omdat mij al werdt verteld dat de buurtbus niet wacht op de uiteindelijke vertrek tijd, stond ik om 18:20 bij de desbetreffende bushalte in Brummen. Zie daar, precies op tijd, 18:36 komt de buurtbus naar Zutphen aangereden. Ik steek mijn hand nog op, om duidelijk te maken dat ik wil instappen. Tot mijn grote verbazing rijdt deze buurtbus zonder blikken of blozen gewoon door!! Absoluut niet volgens de regels en helemaal vervelend wanneer dit de laatste buurtbus was die zou vertrekken.

Gewenste oplossing

Een schade vergoeding van de misgelopen uren op mijn werkafspraak + vergoeding van de verbruikte benzine.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 15 juli 2015 om 09:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hebben de klacht intern opgepakt. Excuses voor het ongemak.

Alle klachten die gemeld zijn door NienkeB