Klacht: Bus wil me van de weg afdrukken

op 14 december 2017 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag reed ik in zoetermeer en net voor de tunnelbak richting centrum west was een ongeluk gebeurd dus de linkerbaan was dicht, ik zat achter de bus omdat die vrij hard op de linkerbaan reed en ik zag dat we op moesten schuiven van baan, wat ik netjes deed, wat doet die chauffeur van jullie, die gooit ze knipperlichten aan en komt naar rechts heel gevaarlijk al bijna tegen mijn auto aan, dus ik denk ja dag zo krijg je geen voorrang als die netjes had gewacht even had ik hem er voor gelaten, dus het ging langzaam rijden en hij blijft naar rechts komen echt bijna tegen me aan weer scheelde niks, het is dat ik naar rechts uitweek anders zat heel me auto in mekaar….. het is alemaal leuk zo’n bus, maar je moet niet denken van ik ben groter dus dat auto tje schrikt wel, u moet goed begrijpen ik zit zelf ook met een grote bus heel de dag op de weg en dit was gewoon rond uit asociaal gedrag, heb helaas het kenteken niet op kunnen schrijven maar dit had heel anders af kunnen lopen….
Lijkt me niet de juiste gang van zaken dit….

Gewenste Oplossing:

Als die beste man volgende keer gewoon netjes doet in die bus van hem

Geprobeerd een foto te maken maar kenteken is niet te zien helaas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mack079