Klacht: Bus was 4 minuten tevroeg

op 31 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam om 21:16 uur aan bij bushalte politie bureau horst ad maas de bus hoort om 21:19 te komen maar om 21:15 reed hij terwijl dat ik de hoek om kwam lopen voor mijn neus voor bij dit vind ik echt niet kunnen dit is ook niet de 1ste keer dat dit gebeurt schijnd ik maak me hier boos om want jullie weten niet wat menssen in de problemen kunnen komen door zoon actie groeten michel jacobs

Gewenste Oplossing:

Als de bussen gewoon op aan gegeventijd reiden en zijm ze eerder dat ze 10 minuten wachten zo als dat hoort en ik de wedstaat aan gegeven voor openbaar vervoer lein bussen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.J95