Klacht: Bus vol

op 15 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus lijn 41 van heerlen naar sittard station die om 7:53 in oirsbeek komt is nu al de hele week te vol om in te stappen de bus rijd gewoon door waardoor ik en heel veel andere bij bushaltes te laat komen. Misschien een idee om bus extra om dat tijdstip te laten rijden?

Gewenste Oplossing:

Als ik mee in de bus kan met nog een paar niet dat de bus doorrrijd vanwege de drukte in de bus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rafhermand71