Klacht: Bus uit gezet

op 21 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dank zij de wielerwedstrijd ging mijn bus niet verder dan het station Breda. Mijn bus de 326 ging niet langs de Vlaszak. Hoe moet ik nu op mijn werk komen vraag ik netjes aan de chauffeur, Dat interresseert mijn niet mevrouw, is niet mijn probleem , en daar kon ik het mee doen. In een woord schandalig. Wel eens gehoord van klantvriendelijkheid als ik het ook naar u ben. Het was de 326 vanuit oosterhout (11.02).

Gewenste Oplossing:

Dat wordt steeds minder, jammer genoeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beata 1964