Klacht: Bus rijdt te vroeg weg

op 23 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over de bus van 10:06 te Vossestaart in Venray.

Hij hoort pas om 10:06 te vertrekken en de beste man ziet mij aan komen lopen om 10:04 en vertrekt gewoon. Door deze actie mis ik mijn tentamen aangezien de bus maar eenmaal in het uur rijdt. Normaliter komt deze bus veel te laat aan waardoor je de aansluiting van 10:15 op station Venray mist, en nu vertrekt hij gewoon 2 minuten te vroeg? De beste man ziet mij naderen en besluit toch veel te vroeg te vertrekken. Ik vind dit NIET kunnen.

Gewenste Oplossing:

Als de bus op de normale afgesproken tijd rijdt!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Venrayj