Klacht: Bus rijdt gewoon weg! !!!!!!

op 15 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zat ik op halte strijplaan op bus 36 te wachten. Bus kwam met hoge snelheid. Hij zag mij niet eens en reed weg. God vo**mme! !! Ik vraag jullie af ….Ben ik fuck*ing onzichtbaar geworden! !!!????? Bussen zijn toch voor mensen die op halte wachten. Dacht Hij dat ik fu*cking niks te doen heb en kan ik hele dag blijven wachten!!!???

Ik ga nog verder klacten

Gewenste Oplossing:

Wanneer die netjes stopt is geen probleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sensseyx2