Klacht: bus lijn 18 sittard

op 03 september 2015 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam net van school af en het was 16.00 eenmaal zag ik dat de bus er al stond en begon ik met rennen eenmaal dat ik bij de bushalte bij hogeschool zuyd was te sittard aan sportcentrumlaan (bushalte baanderd hogeschool ) was het 16.01 de bus zou om 16.03 vertrekken en de buschauffeur zei doodleuk dat de 18 er zo aankwam en reed door. Hierdoor heb ik wel mijn aansluiting gemist! Ik wil hier graag een klacht van indienen.

Met vriendelijke groet,

kirsty pluta

Gewenste Oplossing:

Als een buschauffeur op de tijd wacht dat hij er hoort te zijn en mij met respect behandeld. Tevens stons ik al voor de bus en was er geen reden om zo maar door te rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kirstypluta