Klacht: Bus komt niet opdagen.

op 07 september 2015 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 7 september sta ik om 5 voor 7 bij de halte om bus 38 te pakken naar maasland viaduct. Deze bus moet ik hebben om op tijd op mijn stage te komen. Het was vandaag mijn eerste dag en de bus is niet komen opdagen. Ik heb nu een probleem. Op internet staat steeds dat hij komt maar uiteindelijk komt hij niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de bus op tijd komt. Deze bus rijd wel vaker niet of niet op tijd en dit is gewoon heel vervelend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Alle klachten die gemeld zijn door Thepinklover1994