Klacht: Bus altijd te laat/onveilig rijgedrag

op 15 september 2017 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Ik pak vaak de bus, in de avond, vanaf de buurmalsenlaan naar het centraal station (Tilburg). Ik heb tot nu toe nog nooit meegemaakt dat de bus op tijd is. Ik sta soms een half uur te wachten. Het lijkt alsof de bus voor die tijd dan helemaal niet op is komen dagen. Vandaag zat ik bij een jonge man in lijn 2 om 22:00. Deze man zit de hele tijd op zijn telefoon en is in de korte rit al meerdere malen tegen de stoep aan geknalt!

Graag wil ik dat hier iets aan gedaan kan worden.

Met vriendelijke groet,
Jonas

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat de chauffeur hierop zal worden aangesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikjedejonas