Klacht: Bus 57 rijdt voorbij

op 13 februari 2018 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Veolia,

Ik stond te wachten bij de bushalte Vroendalsweg in Gronsveld op bus 57 (datum dinsdag 13 februari 2018, iets voor 21:00). Toen deze de halte benaderde stak ik mijn hand uit en reed de bus me gewoon voorbij. Dit is me al een keer eerder gebeurd en nu trek ik echt de lijn. Ik vind dit totaal niet kunnen, zeker niet omdat ik op tijd ergens moet zijn en hier in de kou sta te creperen. Ik hoop daarom ook dat dit serieus genomen wordt en de desbetreffende persoon hierop wordt aangewezen anders ga ik er echt werk van maken als dit me nogmaals gebeurt.

Gewenste Oplossing:

Dat dit niet meer in de toekomst gebeurt en de desbetreffende chauffeur van bus 57 op 13 februari 21:00 hiervoor wordt aangerekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LukasvanHerk