Klacht: Bus 51 5 min te vroeg

op 28 maart 2013 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moest vanmorgen lijn 51 richting Maastricht bij berg kapel hebben. Deze bus hoort om 8:57 te vertrekken. De bus reed echter om 8:52 al weg bij de halte waardoor ik en nog 3 mensen na mij de bus gemist hebben en hierdoor ander vervoer hebben moeten regelen. Ik vind 5m te vroeg voor een bus die 9 van de 10x te laat is heel vervelend, zeker omdat het de enige bus is dis in berg komt en je daarna een half uur moet wachten. Ik had een afspraak om half 10 en heb daardoor de auto naar maastricht moeten pakken terwijl ik normaal gratis reizen met mijn ov-kaart heb.

Gewenste Oplossing:

Reiskosten vergoeding van berg naar Maastricht en terug, omdat ik nu benzine heb moeten betalen terwijl ik gratis kan reizen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lijn51