Klacht: Buren overlast (MVGM DOET ER NIETS AAN)

op 18 juni 2016 over MVGM in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb buren boven mij die al 9 maanden geleden sleutels hebben gekregen maar nog steeds bezig zijn met verbouwingen in een huurwoning. Het waren eerst niet normale zware verbouwingen wat eigenlijk niet mag in een huurwoning maar heeft denk ik toch de verhuurder kunnen overtuigen om dit alsnog te doen. Ik heb meerdere keren met de verhuurder gesproken dat dit niet normaal is dat men zo lang bezig is om in te trekken en overlast van maanden aan mij bezorgt. Nu is het 9 maanden later en nog steeds hoor je nu en dan getimmer en gedril. Word er gek van!!! Het houd maar niet op! Verhuurder zou mij 2 maanden geleden duidelijkheid geven van de inzage van verbouwingen en duur. Maar niks meer van gehoord , en dit blijft maar zo door gaan!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik duidelijkheid krijg wanneer buurman ECHT klaar is met zijn verhuizing en verbouwing. Want 9 maanden om in een huurhuis in te trekken en verbouwen is niet normaal!!!ik wil zwart op wit een afspraak wanneer dit ophoud. Ik bedoel je kast in elkaar zetten of iets amders is normaal. Maar steeds gedril en keiharde getimmer en dan dat maandenlang zonder dat je weet wanneer een einde aan komt, maakt je helemaal gek....

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MVGM over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Altan