Klacht: Broek 2e keer kapot Jeans Ybooty16 Grey cross

op 13 mei 2016 over Coolcat in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jeans Ybooty16 Grey cross gekocht. Deze was helaas meteen bij de rits kapot. Terug gegaan naar de winkel waarbij ik netjes een nieuwe kreeg, deze is in de winkel op 28 april besteld en kreeg ik thuis gestuurd. Helaas is de rits van deze broek vrijwel meteen weer kapot gegaan. Dit lijkt me te liggen aan de kwaliteit van de broek, ik wil dan ook dit keer mijn geld terug en niet nogmaals een nieuwe. Mijn vertrouwen in de kwaliteit ( en laten we het nu even bij de broek houden) is nu wel verdwenen. Ik hoop dat dit op een goede manier opgelost kan worden.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Coolcat over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Debora19990