Klacht: Brief bezorging

op 13 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Brief van de gemeente Rheden ontvangen die 7 dagen onderweg is geweest, ik zit nu met het probleem dat ik nog 3 dagen heb om te reageren, nu maar hopen dat mijn brief er ook geen 7 dagen over doet.

Gewenste Oplossing:

Een wat zekere bezorging van de briefpost als iedereen weet dat brieven er 7 dagen over doen om bezorgd te worden kan iedereen daar ook rekening mee houden, (bv. de reactie tijd verlengen)

Dus communiceer nu maar eens dat de bezorging 4 - 7 dagen duurt dan kan de concurrentie daar op in spelen door een vlottere bezorging te realiseren. Ik betaal liever iets meer voor mijn postzegel dan dat ik niet weet wanneer mijn post arriveert of zelf niet arriveert. succes hier mee.

Alle klachten die gemeld zijn door pbernard