Klacht: Breda 2 zits bank

op 19 oktober 2016 over A-Meubel in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

deze bank is zeer slecht gestoffeerd waarvan foto”s beschikbaar zijn
ik deze bank ondanks dat er een service dienst niet als nieuw accepteren
de service manerger weigerd. er niets meer aan te doen de klacht is bij
levering op 06-09-2016 al gemeld.

Gewenste Oplossing:

bank moet retour of ander model/terug betaling

Reactie van de melder van de klacht a v velsen

1 jaar geleden - Ik wil weten of er aan deze klacht behandeling kosten verbonden zijn , ik ben financieel niet bij machte hier voor te kunnen betalen,dan leg ik deze klacht eventueel bij kassa of radar neer. met dank voor alles wat U reeds ondernomen hebt verblijf ik a v velsen.

Alle klachten die gemeld zijn door a v velsen