Klacht: Borstelkop kan niet vervangen worden

op 18 mei 2016 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/ mevrouw,

gisteren, 17 Mei 2016 heb ik een elektrische kindertandenborstel van Oral-B met Carsafbeelding gekocht. Toen ik hem uit de verpakking haalde zag ik dat de borstelkop niet te vervangen is. Aangezien dit elke 3 maanden nodig is en het apparaat 7,95 kostte, vind ik het een rare constructie. Ik ga niet elke keer een nieuw apparaat kopen. Wat mij ook opviel, toen ik hem even aangezet had om te zien of hij wel werkt, was dat er op de verpakking staat dat de borstels roteren. Dit is niet het geval. Ze roteren niet, ze maken maar een halve slag. Wat is hiervan de bedoeling en kan ik mijn geld terugkrijgen?
Als ik dit namelijk van tevoren had geweten had ik deze tandenborstel niet gekocht.

Met vriendelijke groet,

Charissa Snoeks

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn geld terug heb, zodat ik een andere elektrische tandenborstel kan kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oral B

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oral B nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CSvD