Klacht: blox ineens weg

op 29 september 2011 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte vodafone.

ik had vorige week vrijdag met het begin van the voice nog 1000 gratis smsje gekregen boven op men blox die ik begin die week heb aangesloten nu wil ik dinsdag 27 september 2011 weer smsen en ineens smst hij niet meer want ik heb te weinig beltegoed.. hoe kan dit waarom kan ik nu niet meer gebruik maken van mijn blox want wel gerekend zou ik nog met die gratis 1000 smsjes rond de 1900 smsjes moeten hebben om te versturen. op mijn nummer 0655911711 d huizinga.

met vriendelijke groeten,

danny huizinga

Gewenste Oplossing:

dat ik mijn blox weer terug heb zodat ik weer kan smsen met mijn blox waar ik dus nog steeds recht op heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 24 oktober 2011 om 16:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant reactie gestuurd per mail.

Alle klachten die gemeld zijn door dannyhuizinga1987