Klacht: Blikjes chocomelk aan het gisten?

op 30 oktober 2011 over Nutricia in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het open maken van een aantal blikjes chocomelk van nutricia leek het wel of deze aan het gisten waren roken ook raar. Houdsbaarheiddatum 27/7/12 14.09 L1209.
Heb nog 13 blikjes staan.De blikjes zijn best wel duur maar ik koop deze ondat mijn kleinzoon ze drinkt en een pak nutricia chocomelk niet in 1 keer opgaat dus inverhouding mij meer geld kost.

Gewenste Oplossing:

Dat de batch wordt nagekeken of er eventuele nog meerdere klachten zijn want ik heb er nog 13 blikjes staan en hoop dat ik deze niet hoef wegtegooien.

Bericht van

7 jaren geleden - Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het melden van uw klacht via www.klacht.nl Helaas moet ik u mededelen dat Chocomel geen onderdeel meer is van Nutricia. Chocomel wordt geproduceerd door Friesland Campina. Ik adviseer u daarom om uw klacht bij hen te melden. Succes. Vriendelijke groet, Saartje van der Graaff Nutricia Kindervoeding Service

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Nutricia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Nutricia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Nutricia

Heeft op 10 februari 2012 om 15:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Deze klacht hebben wij helaas niet op kunnen lossen omdat Chocomel een product van FrieslandCampina is. Wij hebben mijnheer/mevrouw gevraagd om contact met hen op te nemen zodat zij deze klacht kunnen afhandelen.

Alle klachten die gemeld zijn door jonah2011