Klacht: Blackberry toestel zonder volledige communicatie

op 12 oktober 2011 over Blackberry in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan nu al dagen geen gebruik maken van de internetservice op mijn blackberrytoestel. Doordat ik vaak onderweg ben en buitenshuis liever geen laptop meedraag, moet ik me nu steeds haasten om een computer te zoeken Aangezien ik iedere maand betaal voor internet/ping op mijn telefoon, verwacht ik ook probleemloos gebruik te maken hiervan. Nu dit niet het geval is, verwacht ik van Blackberry een schadevergoeding.

Gewenste Oplossing:

Ervan uitgaande dat de klachten niet langer dan dit duren, verwacht ik van Blackberrry dat ze mijn internet-tegoed terugstorten op mijn rekening en dat ze mij extra punten geven voor T-mobile extra alszijnde schadevergoeding.

Alle klachten die gemeld zijn door BouchraBB