Klacht: Binnen 5 jaar fiets volledig stuk

op 19 juli 2017 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn e bike is na 5 jaar volledig stuk zowel motor als accu wat al de 2e keer is dan de lagers enzv doe ook niet goed zijn ik fiets 4 x 10km per week het gaat om type orange ook de goedkoopste niet. Ik vindt dit wel erg snel en koop ook geen gazelle weer.

Gewenste Oplossing:

wil graag een reactie van jullie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eddie te pas