Klacht: Bezorgmoment al tig keer veranderd

op 08 juni 2021 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het pakket wat al sinds vorige week in Nederland is zou zaterdag worden bezorgd, toen gister, toen vandaag en nu weer morgen. Van het weekend had het pakket nog een 3S nummer maar nu ineens niet meer en is het alleen te volgen net de buitenlandse code waar ik alleen krijg te zien dat het bezorgmoment wéér is aangepast. Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen? Ik kan niet elke dag maar thuisblijven en het uitwachten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn pakket eindelijk binnen is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 08 juni 2021 om 08:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

Ik snap inderdaad dat u ongerust bent over deze zending. Deze is inderdaad al even vertraagd in onze verwerking. Dit komt door de grote drukte waar wij te maken mee hebben. Uiteraard doen wij nog ons best om het zo snel mogelijk af te leveren. Anders raad ik u aan om contact te zoeken met de afzender. Zij kunnen dan via hun postorganisatie een onderzoek naar de zending op laten starten, zodat hier nog extra naar gekeken kan worden.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door MartijnEl