Klacht: Bezorging in de container

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag 15 februari heeft GLS een pakje bezorgd in naam van Bajokitchensupplies. Ten tijde van de bezorging was ik niet thuis en bij het thuiskomen trof ik een briefje aan met daarop de tekst: “in de container”. U raadt het al, het te bezorgen en met zorg samengestelde pakket, lag in een vuile container. Ik heb inmiddels ook de firma in kennis gesteld voor wie GLS de bezorgingen uitvoert.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn wanneer de bezorger hierop wordt aangesproken. Wanneer ik op internet kijk, dan is dit helaas niet de eerste keer. Het zou fijn zijn dat bezorgingen gewoon worden uitgevoerd zoals dat hoort, of worden afgeleverd bij de buren of een afgiftepunt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar General Logistics Systems (GLS) over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door General Logistics Systems (GLS) in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door bafwkuijpers