Klacht: Bezorger niet komen opdagen

op 31 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou 29 juli 2017 Tussen 09:00-13:00 een pakketje ontvangen van dhl hij is nooit langsgeweest en nu staat er dat ik niet thuis was. Maar dat was ik wel en ook heb ik geen kaartje gehad in de bus. Dit is erg vervelend ondat het een cadeautje is voor mijn vriend heel jammer

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze een keer op tijd leveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 31 juli 2017 om 14:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat de chauffeur niet aangebeld heeft en ook geen kaartje heeft achtergelaten. Uiteraard is dit niet de bedoeling en het spijt me dat u hierdoor langer op uw pakket heeft moeten wachten. Volgens mijn gegevens heeft u een wijziging gedaan en wordt het pakket vandaag bij uw buren op huisnummer 32 aangeboden.

Met vriendelijke groet,

Chrissy
DHL Parcel
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Xxdaisyxx