Klacht: Bezorgen bij de buren

op 27 december 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

In de mail stond dat mijn kerstboom tussen 14:30 – 15:30 zou binnenkomen. Later kreeg ik een mail dat de bezorger om 12:04 het bij de buren heeft afgeleverd terwijl ik zelf thuis was en de bel hem niet horen rinkelen.
Per direct ben ik naar mijn buren gegaan maar die doen ook niet open. En zoals jullie weten is het morgen al kerst en ben ik nu erg ongeduldig. Vooral omdat ik vaker meemaak dat de bezorger geen moeite doet om bij ons aan te bellen maar gelijk bij de buren. Onzin dit.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn kerstboom krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 27 december 2017 om 14:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Wat vreemd dat de bezorger niet bij u aangebeld heeft maar het pakket direct bij uw buren heeft afgeleverd. Dat is zeker niet de bedoeling. Uw zending is volgens mijn gegevens afgeleverd bij uw buren op nummer 23. Hopelijk kunt u het pakket snel bij ze afhalen.

Met vriendelijke groet,

Miranda
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Mxii