Klacht: Bewoners/bezoekers parkeren altijd op twee parkeervakken in mijn straat

op 11 juli 2012 over Parkeren in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn straat, westduelstraat te Rotterdam, parkeren de bewoners altijd op twee parkeervakken. Hierdoor is er heel vaak een tekort aan parkeervakken terwijl die er wel zijn. Ik zie heel vaak dat iemand parkeert en niet kijkt hoe hij parkeert en zijn auto zo laat staan. Terwijl de vak groot genoeg is om er goed in te parkeren. Hierdoor parkeren heel veel mensen verkeerd en gaat de helft van de plekken verloren. Dit frustreert mij heel erg omdat ik niet kan begrijpen dat men niet tussen de lijnen parkeert zoals dat hoort! Soms moet ik 10 rondjes rijden om een plek te vinden om te parkeren terwijl er gewoon 5 plekken in de straat zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat stadstoezicht of anderen die hierover gaan in de straat komen kijken en de foutparkeerders een boete geven voor het asociaal parkeren. Dit moet voor een lange tijd gebeuren zodat dit asociale gedrag afgeleerd wordt en men normaal gaat parkeren.

Alle klachten die gemeld zijn door rominA Haniffa