Klacht: Bewijs van inschrijving

op 21 augustus 2016 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de belastingdienst heb ik een bewijs van inschrijving nodig. Deze papieren heb ik helaas weg gegooid na het ontvangen van mijn diploma. Is het mogelijk een kopie van inschrijving naar mij toe te sturen? zodat ik deze kan nasturen? Alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Als ik een bewijs van inschrijving ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 23 augustus 2016 om 08:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Sharon Rompa,

Ik zie dat we je verzoek ook per e-mail hebben ontvangen. Ik zal vandaag je verzoek beantwoorden. Per e-mail kun je dan de bevestiging van je inschrijving verwachten, zoals je deze ook per post hebt ontvangen aan het begin van je opleiding.

Hopende hiermee je verzoek naar behoren te hebben beantwoord en afgehandeld.

Met vriendelijke groet,
Patricia
Namens Leidse Onderwijsinstellingen
Afdeling Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door srompa