Klacht: betreft onterechte vordering betaald

op 10 december 2018 over Hoist Finance in de categorie Vermogensbeheer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoist Finance heeft onterecht een vordering bij `GGn gelegd om mijn leven te ruineren en kapot te maken , dood zijn is beter lijkt me inmiddels , want ik heb bedrag allang betaald en kosten bedrag bijna 4000 euro , terwijl de vordering onterechte bedrag bedraag van 2.265,00 euro . ik heb inmiddels bij GGN een kwijtschelding aangevraag en wederom willen Hoist een bedrag van 2000 euro extra hebben , terwijl hun bedrag allang binnen hebben en dus geen recht meer hebben op verder betalingen .. Daarnaast is hoist een onbekend bedrijf dat rechtzaken spant zonder je het weet . dus kan stellen dat deze bedrijf met EXPRES de dood in leid en zeker EXPRES de armoede in stort .. Hun leven kapot maakt en eindeloos geld verlangen …

Gewenste Oplossing:

Als vordering verder word kwijtgescholden en Hoist zijn excusses aan bied , want immers kan ik niks anders dan dit met de dood moeten bekopen en is dit Hoist zijn schuld , hun maken expres leven kapot van mij en wie weet hoeveel andere burgers nog !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hoist Finance over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sebastian Hendriks