Klacht: Betalimgsgerinnering na meer dan een jaar

op 19 januari 2019 over FNV in de categorie Vakbonden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man heeft destijds de facturen van FNV betaald en krijgt nu, inmiddels meer dan een jaar later omtvingen we zojuist een brief per post dat hij nog eens 16,20 moet betalen (over de maand dec 2017) omdat dit volgens FNV openstaat. Als hij dat bedrag niet binnen drie weken overmaakt gaan ze incasso bureau inschakelen.

Gewenste Oplossing:

Dat dit bedrag komt te vervallen want mijn man is al lang geen lid meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over FNV

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over FNV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linds91