Klacht: Betaald terwijl toegang gratis moest zijn met de Rotterdampas

op 08 augustus 2017 over Duinrell in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag 05-08-2017 kwam ik met mijn Rotterdampas aan bij duinrell waarmee ik dacht gratis entree te hebben gehad met mijn gezin en dat ik alleen voor de tikibad had betaald. Later op de dag kwam ik bij de tikibad aan en werd mij verteld dat het ooivaarpas korting was in plaats van de rotterdampas “gratis toegang! Dus ik had betaald voor de ingang en niet voor de tikibad zelf ik heb maar kaarten gekocht bij de tikibad maar ik heb nog al mijn bonnen en bewijzen dat ik eigenlijk met mijn Rotterdam pas gratis naar binnen moest! Wat kan ik nu doen? Mijn werd mij aangegeven dat ik bij de klantenservice online alles kon regelen want de kassa’s waren al dicht!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Duinrell

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Duinrell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cherelle31