Klacht: Betaald maar niets ontvangen. Geen reactie op mails

op 28 april 2017 over Multimediaexpert.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling geplaatst in maart en een account aangemaakt waar ik nu niet meer opgeraak. Is mij gemaild dat ik de bestelling ging ontvangen op 4 april maar tot op heden nog niets ontvangen. Wel een mail gekregen dat ze de bestelling niet meer kunnen leveren en mijn bedrag zal overgeboekt worden maar ook dat is niet gebeurd. Na mails te hebben gestuurd geen reactie. Ik denk dat we te maken hebben met oplichters.

Gewenste Oplossing:

Als mijn betaald bedrag terug op mijn rekening gestort word.
Een mail van mediaexpert met antwoorden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multimediaexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multimediaexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jp.reynders