Klacht: betaald en nog steeds geen pakketje ontvangen

op 10 oktober 2017 over Bralex in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 27-9 een aansteker crossX 700 gekocht.aansteker meteen voldaan maar nog niets ontvangen .was verzonden via post.nl
volgens post.nl is het pakketje bezorgd 29-9 echter helemaal niets ontvangen. we zijn wel de gehele dag thuis geweest hier voor .ook niet bij de buren in de straat afgegeven ook niet afgeleverd op het postagentschap.
ik heb contact gezocht met post.nl .die melde dat ik contact op moest nemen met bralex.bij bralex werd vermeld dat ze het een vreemd zaak was,men beloofde mij dat ze het met post.nl contact op zouden nemen.echter na 10 dagen nog steeds niets gehoord.

Gewenste Oplossing:

ik wil graag mijn geld terug,of de aansteker geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bralex

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bralex nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door john looijestijn