Klacht: betaal voor niks

op 30 oktober 2011 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

upc stuurde mij rekening ingaande op de datum dat ik met hun in kontact gekomen ben terwijl ik alleen maar informeerde naar vordelige pakketten. en boden mij een gunstige tarief aan en ik vroeg van hun een bevestiging van onze gesprek. dat hebben ze niet gedaan later krijg ik een forse rekening… en zonder overeenkomst hebben ze ook overname gedaan van mijn huidige provider… sinds een jaar sturen ze mij rekening en bedreigen ze mij met deurwaarders en eindelijk moet ik verschijnen voor de rechter… kortom zo belachelijke acties… ik eis van hun immaterialeschade voor wat ze gedaan hebben… hun enige doel is klanten opjagen en hun persoonlijke gegevens gebruiken voor onwettige handelingen… zonder bevestiging en overeenkomst kunnen zo ons voor niks dwingen… ga gewooon duel aan!!!

Gewenste Oplossing:

ik ben helemaal niet tevreden... ze kwamen zelf niet met oplossingen... ik heb klachtbrief geschreven, geen antwoord gekregen... ze willen alleen maar geld zien zonder service!!! ik ben schade gelopen door hun, materiaal en immateriaal.. dus rechter beslist wat er gebeurt..

Alle klachten die gemeld zijn door ayseyavuz