Klacht: Bestelling WEER niet goed/compleet!

op 07 oktober 2011 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu de zoveelste keer dat de bestelling niet klopt of totaal niet compleet is! ( heb overigens al eerder een klacht ingedient maar tot op heden niks gehoord, wat ik erg slecht vindt! ) Dit keer gaat het om een VoordeelMenu McNuggets 9, Groot.. Nou maak thuis de zak op en wat zit er in een kip 6 =S dat is niet wat ik besteld heb, en ipv BBQsaus zit er 1 bakje zoetzuur bij.. ik vindt dit belachelijk slecht van de mcdonalds, en ze stonden er met z’n 2en, een nieuwe medewerker + de crewtrainer, en dan zulke fouten maken? wat een slechte service!

Gewenste Oplossing:

Zou wel eens een reactie van ze willen hebben, heb eerder een mail gestuurd met een klacht toen bleek de Big Mac die ik besteld had in 1keer een McChicken was. en ook dat er steeds wel iets mist, en dan is het nog rustig ook in het restaurant. dus ik ben al blij met een tegoed bon.. en dat vindt ik ook wel terecht naar de slechte service die ze steeds leveren.

Alle klachten die gemeld zijn door MvanK