Klacht: bestelling niet op tijd aangeleverd en geen contact gegevens.

op 14 januari 2019 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bestellingen zijn niet op tijd aangeleverd, dat wil zeggen dat ik ze tot op heden nog steeds niet alles heb ontvangen. Het kan zijn dat ze misschien nog aankomen. Maar het zou fijn zijn om die informaties te kunnen informeren. Helaas is de contactgegevens erg moeilijk te vinden op de site van Shein of app en op de internet. Dit vind ik erg storend en onprofessioneel.
De kleding mogen best prima zijn en goed eruitzien. Maar een stukje zekerheid d.m.v. een klantenservice voor de klanten is wel een aanrader!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een nummer van die Shein heb en ze kan bellen als ik iets niet snap of als er iet verkeerds gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rro0055