Klacht: Bestelling Merk Discount

op 27 maart 2013 over Merkdiscount in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 28 februari een bestelling geplaatst er stond nog 1artikel in voorraad op de site. 3 weken nadien kreeg ik een mail dat het artikel niet meer op voorrad was en ze dit zelf moesten bestellen met een levertijd van max 8! Sindsdien heb ik niets meer mogen horen en krijg ik ook geen antwoord op mijn mail.

Gewenste Oplossing:

Geld terug + site van internet verwijden (blijkbaar al gebeurd)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Merkdiscount

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Merkdiscount nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kadeken