Klacht: Bestelling kinderfiets voor dochter, nog niet gelever, geen contact

op 05 juli 2019 over Eurofietsen.nl in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op maandag 1 juli plaatste ik een bestelling vanuit België van een meisjesfiets: Spirit Diva 14 inch groen. Ik betaalde mijn bestelling online via Bancontact. Nu we vrijdag zijn heb ik nog niets ontvangen op mijn thuisadres in België, nu net het vandaag de verjaardag is van mijn dochter. Op geschreven mails antwoorden ze niet, alsook telefonisch niet bereikbaar. En nu?

Met vriendelijke groeten

Birger Longueville
0497 20 50 74
Zwevezele
België

Gewenste Oplossing:

Graag alsnog snelle levering?
Graag antwoord als betaling goed is ontvangen, wanneer fiets eindelijk kan geleverd worden?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eurofietsen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eurofietsen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Longueville91