Klacht: Bestelling geannuleerd. Geld zie je nooit meer terug.

op 01 augustus 2016 over Hengelsportknaller.nl in de categorie Internetshops - Watersport

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei een bestelling gedaan bij Hengelsportknaller.nl. Deze bestelling was na een maand nog niet binnen. Vervolgens via de mail mijn bestelling geannuleerd. Geen reactie. Vervolgens gebeld. Het zou geregeld worden. Weer niks twee weken. Weer gebeld. Ja, het zou doorgegeven worden aan de administratie. Weer twee weken niks. Weer gebeld. Nu lag de annulering zogenaamd op een stapel voor de verkoper. Ik zou het geld dezelfde week terug krijgen. Nu twee weken verder. Nog geen cent terug gezien op mijn bankrekening.

Gewenste Oplossing:

Als deze zaak zo snel mogelijk failliet gaat en van het internet gehaald wordt zodat mede hobby visser niet meer de kans lopen bestolen te worden. Het geld van mijn bestelling beschouw ik dan maar als leergeld. Wat heb ik dan geleerd? Hier nooit, maar dan ook nooit meer iets te bestellen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pieter Onbekend