Klacht: Bestelling deels niet geleverd

op 26 september 2017 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht dat ik de enigste was die problemen had met Mode-Statements, maar blijkbaar niet. Ik heb 31 juli artikelen besteld en nog steeds de helft van mijn bestelling niet ontvangen… Ook wordt er niet gereageerd op mailtjes etc. Na twee maanden moet mijn bestelling weleens binnen zijn dacht ik zo. Afgelopen december had ik ook een jurkje besteld, en hier ook echt drie maanden op mijn geld moeten wachten na wekelijks e-mailtjes sturen. Het is verschrikkelijk!!!

Gewenste Oplossing:

Geld terug of bestelling leveren (als het niet nog twee maanden duurt)

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mode-Statements over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Mode-Statements in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mode-Statements een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mode-Statements

Heeft op 26 september 2017 om 15:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door xAngelique94