Klacht: Bestelling bezorgd, maar niks ontvangen!

op 14 december 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na diverse pogingen en diverse ‘overmacht’ meldingen, zou gisteravond (12 december 2017) dan eindelijk na één week bezorgpogingen mijn doosje wijn bezorgd zijn. Ik was die avond gewoon thuis, maar er is niet aangebeld, niets bezorgd en zelfs geen kaartje achtergelaten in mijn brievenbus. Ik zag via de link van DHL dat mijn bestelling om 19:59 uur bezorgd zou zijn. Helemaal niets ontvangen die avond. Mijn medebewoners in het appartementencomplex hebben ook niks gehoord of mijn bestelling aangenomen. Ik maak me grote zorgen, want uiteraard is er wel voor betaald, maar heb helemaal niks ontvangen. Dacht ik eens een keer te kunnen profiteren van een prima korting op een goede wijn, overkomt me dit…..

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bestelling alsnog geleverd wordt!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 14 december 2017 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Stefan, dat is wel heel erg balen zeg! Ik kan me goed voorstellen dat u hier niet blij mee bent. Het vreemde is echter dat volgens onze gegevens, de zending is geleverd. Ik durf niet goed te zeggen wat hier verkeerd is gegaan. Ik zal u moeten adviseren, contact op te nemen met de verzender. Deze heeft de mogelijkheid een onderzoek op te starten. Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Mike

Alle klachten die gemeld zijn door stefanturk76