Klacht: bestelde nog steeds niet geleverd!

op 26 mei 2016 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 7 febr. jl. een nieuw bankstel besteld en diverse meubels. Tot op de dag van vandaag is er nog niets geleverd of ook maar gebeld voor een afspraak. Het gaat hier om een flink bedrag die wij ineens hebben voldaan. Bel je de klantenservice, kunnen ze je niet verder helpen. Ze zeggen alleen, afwachten u wordt gebeld wanneer de meubels binnen zijn.

Gewenste Oplossing:

Wanneer alles geleverd wordt wat ik besteld heb en tevens gemonteerd is, dan ben ik pas tevreden. Graag op korte termijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meyassin