Klacht: Bestelde mini projector niet ontvangen

De Jong1 op 17 december 2021 over bylisannemarie in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 26 november de bevestiging ontvangen dat ik mijn bestelde minibeamer binnen 3 dagen zou ontvangen. Dit is helaas niet gebeurt. Hierna heb ik een aantal mailtjes verstuurd om een track en trace code te ontvangen echter hier is nooit op gereageerd. Inmiddels weer een mail gestuurd met het verzoek om het betaalde bedrag terug te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van de 30 euro die ik heb betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bylisannemarie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bylisannemarie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De Jong1